Sydney dag 1

27 juli 2011 | Door: 

Kerkhof met een view in Sydney.
Kerkhof met een view in Sydney.

Vanaf het vliegveld (waar alle bagage snel door een hond werd onderzocht, waarna we direct konden doorlopen) de trein genomen naar Central Station. Daarvandaan was het een paar minuten lopen naar het hostel. Om 10.30 uur kwam ik daar aan, en om 11.00 uur vertrok er een groep naar Bondai Beach. Dus meteen meegegaan. Je moet de eerste dag toch doorkomen. Het weer is aardig, zonnig, frisse wind maar een prima dag om langs de kust te lopen. We reden met de bus naar een startpunt, vanwaar we ongeveer in anderhalf uur naar het strand van Bondai Beach liepen. Een erg mooie route. En een gezellig groepje met wie ik apart liep, 1 jongen uit Nebraska en twee meisjes uit North Carolina, waarvan er een in Canberra nu woont. Veel foto’s gemaakt. Dat wordt weer uitzoeken en selecteren straks, want anders zit ik zo aan de 2000 foto’s in alleen al de eerste week. Na afloop van de wandeling burrito’s gegeten en terug bij het hostel een biertje met zijn allen. Daarna heb ik eindelijk na ruim 30 uur een douche genomen, en ben even op bed gaan liggen. Zometeen afgesproken in de bar, maar laat zal het niet worden, want ik ben ontzettend moe. Soort van jetlag toch. Dus niet te laat naar bed, en morgen lekker een dagje rustig rondom de Harbour doorbrengen. Vrijdag naar Giel in Wollongong. Wordt gezellig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.