Harbour Bridge en Opera House

28 juli 2011 | Door: 

Opera House Sydney
Opera House Sydney

Vandaag eerst lekker uitgeslapen en bijgekomen. Uiteindelijk was het erg gezellig gisteravond en zijn we tot 2 uur hier beneden in de Sidebar blijven hangen. Er speelde een liveband en daarna draaide er een dj.

Vanochtend eerst Giel gebeld om morgen af te spreken, en om half 12 gelopen door Hyde Park en de Botanic Gardens. Ik kwam bij de rivier uit, en ben daar in het gras gaan zitten, uitzicht op het Opera House en de boten. Het was warm vandaag, dus ideaal om daar te blijven en ondertussen wat te lezen.

Na een uur of twee gelopen richting Opera House en Harbour Bridge, om foto’s te maken en rond te kijken. Daar ben ik tot zonsondergang (rond half 6) gebleven.

Volgende week wil ik zeker nog hier terugkomen, want het is daar fantastisch. En als het mooi weer is, dan valt er prima een dag te relaxen, lezen en mensen te kijken. Beetje jammer vandaag dat een van de boeken die ik mee heb genomen ik al heb gelezen. Dus dat schiet lekker op.

Nu wat foto’s uploaden als het weer werkt, en dan denk ik nog even kijken in de Sidebar. Morgenochtend de trein naar Wollongong!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.