Wollongong

1 augustus 2011 | Door: 

Uitzicht over Wollongong.
Uitzicht over Wollongong.

De afgelopen dagen heb ik doorgebracht in Wollongong, bijna twee uur met de trein ten Zuiden van Sydney. Giel, mijn neefje, woont daar sinds een jaar of zes. Zijn familie (van de andere kant 😉 ) woont daar ook. Ik mocht logeren bij zijn tante, Virginie, en David. Giel kwam me ophalen van het station. Leuk om elkaar weer eens te zien. En helemaal om eens te zien waar hij nu woont. Want het is een totaal andere wereld.

Hij heeft het goed voor elkaar. Samen met Diane woont hij vlakbij het strand. Diane studeert nog verder maar werkt ook op de universiteit, en Giel is inmiddels hovenier. Ik heb een aantal plekken gezien waar hij werkt. Vroeg op, 6.00 uur! Hij woont in Corrimal, net als Virginie en David.

Giel had direct een vol programma geregeld. We zijn richting de haven gereden om even het strand te zien, en daarna naar Mt Keira voor een prachtig uitzicht op Wollongong. Vervolgens doorgereden richting Robertson, waar we enkele falls hebben gezien (zie foto’s). Ik weet niet meer precies hoe ze heten, kan het niet vinden, dus misschien kan Giel dat nog even schrijven hier. In elk geval hadden we geluk, want het heeft veel geregend dus was er veel water, en door het zonnige weer was het prima te doen!

Op de terugweg door Kangaroo Valley gereden en daar zelfs een Kangaroo gezien, de eerste!

Bij terugkomst in Wollongong in de haven gegeten, en vervolgens teruggegaan naar Virginie en David. Een topdag!

(hiernaast valt alles uit en zijn ze alle tekst die ze geschreven hadden kwijt, ik geloof voor een sollicitatie ofzo, dus ik sla snel dit eerste deel op)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.